• Meteorologii au emis sâmbătă o alertă cod galben de ploi și vijelii.
  • Alerta vizează 9 județe din sud-vestul țării și intră în vigoare de astăzi, 1 iulie, de la ora 18.00, până duminică, 2 iulie, la ora 06.00.
  • Pentru București, meteorologii anunță că sâmbătă și până duminică, la ora 23.00, vremea va fi călduroasă.

Meteorologii au emis sâmbătă o alertă cod galben de ploi și vijelii. Alerta vizează 9 județe din sud-vestul țării și intră în vigoare de astăzi, 1 iulie, de la ora 18.00, până duminică, 2 iulie, la ora 06.00.

În Banat, sudul Crișanei și Oltenia, local vor fi perioade de instabilitate atmosferică accentuată, în care se vor înregistra averse și cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (cu rafale de 55 – 70 km/h), iar pe arii restrânse vijelii și grindină. Cantitățile de apă pot ajunge la 20 – 25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp.

Meteorologii au emis și o informare meteo de vreme rea pentru întreaga țara, valabilă de astăzi, începând cu ora 18.00, până mâine, la ora 23.00. Se vor înregistra averse, descărcări electrice, izolat grindină și local intensificări ale vântului, cu viteze de 45 – 55 km/h.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN


Cum va fi vremea la București

Pentru București, meteorologii anunță că sâmbătă și până duminică, la ora 23.00, vremea va fi călduroasă, temperaturile vor ajunge la 31-33 de grade Celsius, și vor înregistra minime de 15 – 17 grade Celsius. Duminica după-amiază vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Citește și