Avertizare ANM pentru București: Ploi, vânt puternic și descărcări electrice. Când intră în vigoare

Porțiune cu apă pe stradă, în urma unei ploi. Potrivit specialiștilor, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în cursul serii și al nopții de luni spre marți. Sursa Foto: HEPTA
  • Prognoza ANM pentru București arată că urmează ploi, vânt puternic și descărcări electrice.
  • Avertizarea ANM intră în vigoare luni, 17 mai, de la ora 15:00, până marți, 16 mai, 23:00.
  • Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 24 de grade Celsius.

Meteorologii avertizează că la București urmează o perioadă cu ploi, descărcări electrice și vânt puternic. Avertizarea ANM intră în vigoare luni la ora 15.00.

Prognoza specială va fi în vigoare de luni, la ora 15.00, până marți, la ora 23.00. Potrivit specialiștilor, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în cursul serii și al nopții de luni spre marți (17/18 mai) când vor fi perioade cu averse slabe și posibil descărcări electrice.

Din dimineața zilei de marți vântul va avea intensificări, mai susținute după-amiaza și seara, când la rafală se vor depăși viteze de 60…65 km/h.

Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 24 de grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 12 – 13 grade Celsius, conform ANM.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza informațiile, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.