Caniculă de toamnă- Ce vreme te așteaptă în București. Avertizare meteo de furturi și ploi în 5 județe

O tanara se adposteste de soare sub o umbrela intr-o zi caniculara, langa fantanile din Piata Unirii, in Bucuresti, joi, 13 iulie 2023. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de canicula in zone din 20 de judete situate in Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei, inclusiv in municipiul Bucuresti. ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO.

În București, ai vreme caniculară după-amiază, cu temperaturi maxime de 34-35 de grade Celsius și minime de 15-18 grade Celsius. Cerul va fi predominant senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Duminică, temperaturile se vor menține ridicate, cu maxime de 32 de grade Celsius și minime de 14-16 grade Celsius, cer variabil și vânt slab până moderat.

Iar în județele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș și Caraș Severin, între orele 18:00 de sâmbătă și 3:00 de duminică ANM a emis o avertizare meteorologică Cod galben, scrie Mediafax. Sunt așteptate vijelii, ploi, descărcări electrice și grindină. Și duminică, instabilitatea atmosferică se va extinde în jumătatea de vest a țării.

Citește și:

Exit mobile version