• Sâmbătă se va menține un disconfort termic ridicat în majoritatea regiunilor țării, cu temperaturi cuprinse între 33 și 37 de grade Celsius.
  • Indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități, amplificând efectul caniculei în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Oltenia, Muntenia și sud-estul Moldovei.
  • După-amiaza zilei de sâmbătă, vremea va deveni instabilă în regiunile vestice și sud-vestice ale țării, posibil aducând schimbări meteorologice semnificative.

Sâmbătă, disconfortul termic se va menține ridicat, însă după-amiaza vremea va deveni instabilă în regiunile vestice și sudvestice, a anunțat ANM.

Meteorologii au anunţat cod galben de caniculă pentru ziua de sâmbătă, în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi care se vor situa între 33 şi 37 de grade.

În Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Oltenia, Muntenia şi sud-estul Moldovei va fi caniculă astăzi, iar disconfortul termic se va menţine ridicat.

Recomandări

CRESC TENSIUNILE CHINA-TAIWAN
CIOLACU: ROMÂNIA ȘI TURCIA NU SUNT COMPETITORI
STRESUL NE DOBOARĂ
FRANȚA SCHIMBĂ DOCTRINA
CE ȚINUTE AU ALES VEDETELE LA CANNES
CONFLICT VIOLENT ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI

Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 şi 37 de grade.

Din după-amiaza zilei de sâmbătă vremea va deveni instabilă în regiunile vestice şi sud-vestice.

Citește și: