• Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei până la mijlocul lunii februarie.
  • Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru săptămâna 22.01.2024 – 29.01.2024.
  • Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord a ţării.

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei până la mijlocul lunii februarie, se arată în prognoza pe patru săptămâni, publicată vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Săptămâna 22.01.2024 – 29.01.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de nord-est a teritoriului.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord a ţării şi apropiat de cel normal în regiunile centrale, iar în rest va fi în general deficitar, mai ales în regiunile sudice.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Săptămâna 29.01.2024 – 05.02.2024

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice, precum şi în extremitatea de nord-est a ţării.

Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 05.02.2024 – 12.02.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în regiunile sud-vestice, nord-estice şi local în cele centrale şi nord-vestice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi uşor deficitar în regiunile sudice şi sud-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 12.02.2024 – 19.02.2024

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării, posibil uşor mai ridicate în sud-vestul şi în nord-estul teritoriului.

Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Citește și