• La final de septembrie vor fi temperaturi maxime care depășesc în cea mai mare parte a regiunilor pragul de 25 de grade Celsius.
  • Ai minime între 6 și 10 grade Celsius, cu valori mai scăzute spre finalul perioadei.
  • Pe 23 septembrie te așteaptă temperaturi puțin mai ridicate.

Prima lună de toamnă se încheie cu vreme blândă. La final de septembrie vor fi temperaturi maxime care depășesc în cea mai mare parte a regiunilor pragul de 25 de grade Celsius, arată prognoză emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru următoarele două săptămâni.

În ultimele 2 săptămâni din septembrie, temperaturile vor oscila, cu o tendință crescătoare în prima săptămână, urmată de o ușoară și continuă scădere în săptămâna următoare. Astfel, te așteaptă temperaturi maxime cuprinse între 14 și 20 de grade Celsius, scrie Mediafax. Pe 23 septembrie te așteaptă temperaturi puțin mai ridicate.

Ai minime între 6 și 10 grade Celsius, cu valori mai scăzute spre finalul perioadei. Probabilitatea de averse va fi mai crescută între 18 – 22 septembrie și din nou în zilele de 25 și 26 septembrie.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

În Muntenia, temperaturile vor crește treptat până la data de 24 septembrie, astfel încât maximele zilnice vor varia între 26 și 30 de grade Celsius, iar timp ce minimele vor oscila între 12 și 16 grade Celsius. După această perioadă, vremea se răcește, cu maxime medii în jur de 25 de grade Celsius și minime de 12 grade Celsius.

Citește și: