• Meteorologii ANM anunță că vremea va fi capricioasă în întreaga țară.
  • Perioadele de caniculă vor fi înlocuite de reprize cu precipitații și temperaturi mai scăzute decât cele normale pentru această lună.
  • În perioada 14 – 21 august, temperatura medie a aerului va fi apropiată de valorile normale în majoritatea regiunilor.

Meteorologii ANM anunță că vremea va fi capricioasă în întreaga țară. Perioadele de caniculă vor fi înlocuite de reprize cu precipitații și temperaturi mai scăzute decât cele normale pentru această lună.

În săptămâna 31 iulie – 7 august, temperaturile vor fi în general apropiate de cele obișnuite pentru acest interval, cu posibile valori ușor mai ridicate în regiunile nord-estice și sudice. Potrivit prognozei pentru luna august regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nord-vestice și local în cele vestice, estice, sud-estice și centrale, iar în restul țării se va apropia de normal pentru acest interval.

În săptămâna 7 – 14 august, temperaturile medii vor fi ușor mai scăzute decât cele specifice pentru această perioadă în toată țara, cu diferențe mai mari în regiunile nord-vestice și centrale. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul mediei normale în această perioadă, la nivelul întregii țări.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

În perioada 14 – 21 august, temperatura medie a aerului va fi apropiată de valorile normale în majoritatea regiunilor. Regimul pluviometric se va menține apropiat de normal în cea mai mare parte a țării.

Iar în săptămâna 21 – 28 august, mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, cu posibile valori ușor mai ridicate în regiunile sudice și sud-vestice. Cantitățile de precipitații se vor situa aproape de media normală în această perioadă, la nivelul întregii țări.

Citește și: