• Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a transmis, vineri, prognoza actualizată pentru perioada 5 februarie – 4 martie.
  • 26 februarie – 4 martie: Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.
  • 19 – 26 februarie: Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a transmis, vineri, prognoza actualizată pentru perioada 5 februarie – 4 martie.

5 – 12 februarie


Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord a ţării, iar în rest va fi în general deficitar.

12 – 19 februarie


Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud- estice. Cantităţile de precipitaţii vor excedentare la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zona Carpaţilor Meridionali.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

19 – 26 februarie


Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă uşor excedentară în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice şi nord-vestice.

26 februarie – 4 martie


Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în majoritatea regiunilor.

Citește și