• Temperaturile au mai crescut cu 2-3 grade spre deosebire de vineri.
  • Mâine vor fi ploi în zona de sud-vest a țării în județe precum Mehedinți, Dolj și Olt.
  • Restul zonelor ne aduc valori similare cu cele de astăzi, 31-32 de grade în zona de sud a țării, inclusiv în Capitală.

Vremea s-a mai încălzit în ultimele zile și acest lucru poate fi o veste bună pentru cei care încă se află în minivacanță. Temperaturile au mai crescut cu 2-3 grade spre deosebire de vineri, zi în care această masă de aer cald a ajuns în România.

Aceste valori nu sunt sufocante, avem maxime de 32, 33 grade, la limita suportabilă. Mâine vor fi ploi în zona de sud-vest a țării în județe precum Mehedinți, Dolj și Olt, cu un vânt moderat spre puternic. Restul zonelor ne aduc valori similare cu cele de astăzi, 31-32 de grade în zona de sud a țării, inclusiv în Capitală. În zona de nord a Moldovei vor fi între 29 și 31 de grade, în depresiunile centrale vor fi înregistrate maxime de 26, iar în zona de vest a țării, maxima este de 28 de grade.

Dacă ai de gând să mergi pe undeva zilele acestea, ploile vor fi foarte puține în următoarele 6-7 zile. Pe litoral, vremea este plăcută, fiind înregistrate între 26 și 27 de grade. Cerul va fi senin, iar briza mării nu va aduce rafale mai puternice de 20km/h. Temperatura mării a scăzut cu un grad spre deosebire de luna trecută. La munte, în special în stațiunile turistice, temperaturile vor scădea adesea sub 20 de grade Celsius, în special în timpul nopții, iar dacă vrei o drumeție, la altitudini de peste 1.800 de metri, vremea aduce un vânt puternic în majoritatea zonelor montane.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și: