• Maxima zilei de mâine va fi 31 de grade Celsius, în zona de sud a țării.
  • În această noapte, avem parte de ploi în zonele de vest și sud-vest, cele mai afectate sub regiuni de ploile din această noapte sunt Crișana, Banat, dar și Oltenia.
  • Înregistrăm 40l/metru pătrat, descărcări electrice și în unele zone chiar și grindină în urma acestor precipitații.

În aceste zile, în România, vom înregistra temperaturi specifice lunii august.
Maxima zilei de mâine va fi 31 de grade Celsius, în zona de sud a țării. Pe litoral vom avea între 23 și 25 de grade, iar în zona Moldovei vom avea aproximativ 27 de grade Celsius. Zona de vest, Transilvania, Banat și Oltenia putem chiar să înregistrăm 31 de grade Celsius.

Sâmbătă căldura devine inamicul principal, deoarece vorbim deja de temperaturi aproape caniculare  de 33 de grade Celsius. Aceeste valori se vor înregistra în principal în zonele de sud și vest ale țării și sunt valori maxime ce se vor resimți în cele mai calde momente ale zilei.

Ploile sunt din ce în ce mai prezente pe teritoriul României. În această noapte, avem parte de ploi în zonele de vest și sud-vest, cele mai afectate sub regiuni de ploile din această noapte sunt Crișana, Banat, dar și Oltenia. Aceste ploi se vor resimti, spre dimineață, și în apropierea Munteniei, dar vor scădea în intensitate până la amiază.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

După-amiază ar trebui să scăpăm de principalele ploi de la nivelul țării și să avem parte de un cerc senin în majoritatea regiunilor. Vremea se menține frumoasă sâmbătă, pe zi, iar duminică mai vine un val de ploi la nivelul țării. Aceste precipitații vin din centrul și vestul Europei și vor proteza pe teritoriul României până luni dimineață. Înregistrăm 40l/metru pătrat, descărcări electrice și în unele zone chiar și grindină în urma acestor precipitații.

Citește și: