• Luna octombrie vine cu temperaturi mai mari decât cele cele obișnuite pentru această perioadă.
  • În prima săptămână din octombrie, temperaturile vor fi peste media specifică acestei perioade în întreaga țară.
  • În ultima săptămână a lunii octombrie, ai tot vreme caldă.

Luna octombrie vine cu temperaturi mai mari decât cele cele obișnuite pentru această perioadă, anunță Administrația Națională de Meteorologie în prognoza pentru următoarele 4 săptămâni.

Săptămâna 02.10.2023 – 09.10.2023:
În prima săptămână din octombrie, temperaturile vor fi peste media specifică acestei perioade în întreaga țară, cu abateri pozitive mai pronunțate în regiunile extracarpatice. Precipitațiile se vor situa sub nivelul normal în întreaga țară, scrie Mediafax.

Săptămâna 09.10.2023 – 16.10.2023:
În a doua săptămână, temperaturile medii vor continua să fie mai ridicate decât cele obișnuite, mai ales în zonele extracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în întreaga țară, în special la munte.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Săptămâna 16.10.2023 – 23.10.2023:
În săptămâna a treia, temperatura medie a aerului rămâne peste media specifică acestei perioade în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor continua să fie sub nivelul normal, în special în sud, sud-est și la munte.

Săptămâna 23.10.2023 – 30.10.2023:
În ultima săptămână a lunii octombrie, ai tot vreme caldă. Regimul pluviometric poate fi local excedentar, cu accent în zonele montane și submontane, iar în restul țării se va situa în general aproape de normalul pentru această perioadă.

Citește și: