• Ziua Îndrăgostiților din acest an este cu siguranță diferită de cele din perioada anterioară pandemiei
  • Există însă modalități de a sărbători Ziua Îndrăgostiților în siguranță, în ciuda epidemiei de coronavirus
  • Cărți, bijuterii sau chiar criptomonede sunt câteva dintre variantele de cadouri pe care le poți alege de Valentine’s Day

Valentine’s Day este o sărbătoare occidentală pe care mulți români o detestă sau care le este indiferentă, însă pe care unii au adoptat-o cu inima deschisă, încercând să se bucure de ea, alături de partenerii de viaţă, prin momente romantice cu care celebrează iubirea care îi leagă.

Pentru că, în contextul pandemiei, nu mai ai o libertate atât de mare de alegere, căci nu mai ai la îndemânî cinematografele, teatrele sau chiar city-break-urile, Aleph News îți oferă câteva idei de cadouri pe care să le oferi de Valentine’s Day.

O carte este întotdeauna un cadou potrivit

Indiferent de vârstă sau de pasiuni, o carte poate fi alegerea potrivită atunci când vrei să surprinzi persoana iubită. De la carțile de dragoste și până la cele de istorie a iubirii, gama este variată, iar librăriile își oferă posibilitatea să alegi darul potrivit, fie online, fie offline.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
Sursa: Profimedia

Iubirea, gravată pe un pandantiv

Transformă clasica scrisoare de dragoste în ceva ce poți purta zi de zi. În cazul doamnelor, există varianta de gravare a unui pandantiv din aur cu un mesaj romantic, iar în cazul domnilor, o brațară care să ascundă o declarație de dragoste poate fi un alt cadou inspirat de Valentine’s Day.

Sursa: Profimedia

O bijuterie specială

Rămânând în sfera accesoriilor, o bijuterie poate fi un cadou potrivit de Ziua Îndrăgositiților. De la podoabe cu diamante și până la cercei din argint, magazinele oferă o gamă variată de astfel de produse, ce pot fi adaptate fiecărui buget în parte.

Sursa: Mediafax Foto

Parfumuri sau produse de îngrijire

Cei care optează pentru un astfel de cadou trebuie să cunoască foarte bine partenerul de cuplu. Un parfum prea puternic sau prea dulce ar putea ruina o astfel de zi specială.

Dacă, însă, știi ce produse de îngrijire apreciază persoana de lângă tine, nu ezita să o faci fericită pe 14 februarie. Mai ales că multe magazine de profil au și oferte speciale, iar produsele sunt ambalate în ton cu luna iubirii.

Sursa: Mediafax Foto

O geantă, un portofel sau o curea

Iată o idee de cadou ce este potrivită oricând. Fie că vorbim despre „o ea”, fie că acest cadou va ajunge la „un el”, e aproape imposibil să nu fie un dar potrivit.

Femeile nu au niciodată suficiente genți, iar bărbații își pot accesoriza ținutele cu o curea potrivită. Totul ține de inspirație, dar și de buget. Iar fiind vorba de Valentine’s Day nu e cazul să faci rabat de la calitate.

Lenjerie intimă

Pentru cei mai îndrăzneți, o lenjerie intimă de calitate e un element ce nu ar trebui să lipsească din punguța de cadou, pe 14 februarie. Materialul, culoarea și calitatea produsului trebuie atent alese.

Sursa: Profimedia

O sticlă de șampanie, o cutie de bomboane și flori

Pentru romanticii incurabili, o sticlă de șampanie, ceva dulce și un buchet de flori poate fi cheia succesului, de Ziua Îndrăgostiților. Sigur, acestea trebuie musai acompaniate de o declarație sinceră de dragoste.

Sursa: Profimedia