• Google a anunțaț deschiderea unei noi platforme ce oferă servicii de inteligență artificială.
  • Platforma este oferită de Google Cloud și se bazează pe Vertex AI, practic este un servciu de învățare automată, care seamănă cu ChatGPT.
  • Vertex AI oferă utilizatorilor un set complet de instrumente pentru a-i ajuta să pună la punct, să lanseze și să gestioneze proiectele.

Serviciul lansat de gigantul Google a devenit public și are ca scop integrarea serviciilor de inteligență artificială în organizații, proiecte sau diferite întreprinderi, conform Forbes.

De asemenea, aceștia pot folosi diferite instrumentele disponibile în categoria „Generative AI Studio” pentru a ajusta și implementa cerințele fiecărui utilizator.

Clienții pot utiliza „Model Garden” pentru a accesa și evalua modelele de bază de la Google și de la partenerii săi. Există peste 60 de modele disponibile la momentul de față. De asemenea, gigantul oferă și „Codey Model” care este utilizat pentru completarea și generarea de coduri și chat.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Ce promite Google?

Google susține că în platforma Vertex AI sunt integrate și funcții de guvernanță, securitate și siguranță a datelor. Acest lucru oferă încredere clienților în ceea ce privește analiza modelelor de bază, personalizarea acestora cu propriile date și crearea unor noi aplicații de inteligență artificială generativă.

Vertex AI este, de asemenea, utilizat de companii precum Typeface și DataStax pentru a construi noi instrumente de inteligență artificială generativă.

Citește și: