Alexandru Rafila anunță că spitalele vor primi 100 de milioane de euro pentru digitalizare: Proiectul SIEC-ATI pentru digitalizarea a 18 Clinici ATI se află în plin proces de implementare

  • El a precizat că Ministerul Sănătăţii va face tot posibilul pentru finanţarea marii majorităţi a proiectelor depuse.
  • 304 proiecte au fost depuse la scurt timp după lansarea apelului.
  • Suntem susţinătorii autorităţilor locale şi a managerilor spitalelor care au vocaţia dezvoltării unui sistem medical sănătos!”, a spus Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila anunţă că 100 de milioane de euro vor fi alocaţi spitalelor pentru digitalizare.

Începe digitalizarea a sute de spitale cu bani din PNRR! La scurt timp de la lansarea apelului de proiecte pentru digitalizarea spitalelor au fost depuse 304 proiecte. În paralel, proiectul SIEC-ATI pentru digitalizarea a 18 Clinici ATI se află în plin proces de implementare. Sunt declaratiile pe care Alexandru Rafila le a scris pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că Ministerul Sănătăţii va face tot posibilul pentru finanţarea marii majorităţi a proiectelor depuse. Suntem susţinătorii autorităţilor locale şi a managerilor spitalelor care au vocaţia dezvoltării unui sistem medical sănătos! Cu bună credinţă şi responsabilitate investim masiv în procesul de modernizare a sistemului medical românesc”, a spus Alexandru Rafila.

Citește și: