• Șeful Pfizer spune că virusul va deveni ca gripa cu ajutorul vaccinurilor
  • Pfizer promite să livreze 250 de milioane de doze către țările membre UE în trimestrul doi
  • Locuitorii țărilor sărace nu au posibilitatea să aleagă vaccinul

Șeful de la Pfizer, Albert Bourla, face promisiuni mari. Spune că virusul Sars-Cov-2 se va transforma într-o simplă gripă cu ajutorul vaccinurilor.

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, se declară încrezător că viaţa în Europa revine la normal în toamnă. Bourla spune că virusul va deveni ca gripa. El estimează că ne vom vaccina şi ne vom trăi vieţile așa cum o făceam înainte de pandemie.

Bourla a mai promis că Pfizer va creşte semnificativ livrările de vaccin pentru trimestrul doi. Vor livra 250 de milioane de doze către țările membre ale Uniunii Europene în următoarele săptămâni. Îți reamintesc, Albert Bourla a declarat că oamenii vor avea nevoie probabil de o a treia doză de Pfizer în termen de 12 luni de la vaccinare şi că există probabilitatea ca imunizarea să fie anuală.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

În timp ce 19 țări din Europa au renunțat la vaccinarea cu AstraZeneca sau o fac selectiv, în funcție de vârstă, locuitorii din țările sărace stau la coadă pentru orice tip de ser. De exemplu în America Latină, pur și simplu nu sunt suficiente opțiuni pentru a renunța la serurile AstraZeneca și Johnson & Johnson. Multe dintre ele nu își permit să cumpere vaccinuri. Mai ales că cele bazate pe tehnologia ARN, ca Pfizer și Moderna, sunt de obicei de până la patru ori mai scumpe decât AstraZeneca sau Johnson & Johnson. În plus, vaccinurile au anumite condiții de păstrare, iar țările sărace nu pot să cumpere aparatură specială.

Doar cei de la Pfizer oferă vaccinurile la prețuri mai mici către Uniunea Africană.