• EctoLife oferă cuplurilor infertile șansa de a deveni părinți biologici.
  • Fiecare instalație EctoLife va putea crește 30.000 de copii pe an.
  • Părinții pot opta pentru editarea genetică a trăsăturilor copilului.

Dacă acum câțiva ani depresia era boala secolului acum trăiești în lumea în care infertilitatea i-a luat locul, iar medici și cercetători din toată lumea caută soluții, scrie The Economic Times.
Geneticianul Hashem Al-Ghaili este unul dintre aceștia, șa a ajuns să dezvolte proiectul EctoLife. Este vorba despre 30.000 de copii care vor fi crescuți în fiecare an în capsule cu mediu similar cu cel din uterul matern.

Părinții vor putea urmări dezvoltarea copilului printr-o aplicație pe telefonul mobil cu mănuși și veste haptice, mamele vor putea simți bătăile inimii copilului sau mișcările acestuia, iar nașterea va însemna o simplă apăsare de buton.

Hashem Al-Ghaili a adăugat că EctoLife ar oferi soluții pentru femeile care au fost nevoite să își extirpe uterul din cauza unor complicații. Ar ajuta țările care suferă de declin demografic, cum ar fi Coreea de Sud, Bulgaria sau Japonia. Hashem Al-Ghaili spune că tehnologia este deja disponibilă, dar constrângerile etice nu o fac să devină realitate. El a concluzionat spunând că fiecare caracteristică este complet bazată pe știință, iar oamenii de știință și inginerii au realizat-o deja.

Recomandări

ORDINE ÎN PARLAMENT
CE REFORME VOR PARTIDELE
UN „IRON DOME” ROMÂNESC?
TOM CRUISE E PREMIAT
CINE L-A UCIS PE KIRILLOV
USR-OUT?

Citește și: