• Prefectul Capitalei vrea adeverință medicală care să ateste că elevul și-a făcut analizele antidrog înainte de fiecare început de an școlar.
  • Autoritățile caută soluții pentru problema drogurilor în rândul tinerilor.
  • Prefectul Capitalei a format deja un grup de lucru, în care se ia în calcul testarea elevilor în școli.

A fi sau a nu fi testați antidrog elevii? Asta este întrebarea care a provocat controverse. Prefectul Capitalei vine cu propunerea și nu se oprește aici. Vrea adeverință medicală care să ateste că elevul și-a făcut analizele antidrog înainte de fiecare început de an școlar, asta în timp ce ancheta accidentului din 2 Mai
intră în linie dreaptă.

După ce miercuri a fost audiat la Poliție tatăl fetei ucise în accidentul din 2 Mai, astăzi, la ora 13:00 a fost la IPJ Brăila o victimă a accidentului. Anchetatorii vor să stabilească astfel ce au văzut exact înainte de impact cei care au scăpat cu viață. Între timp, autoritățile caută soluții pentru problema drogurilor în rândul tinerilor.

Prefectul Capitalei a format deja un grup de lucru, în care se ia în calcul testarea elevilor în școli. Elaborează, acum, un chestionar în trei puncte pentru părinți. Primul punct este dacă părinții ar fi de acord cu această testare la școală cu un drug-test. A doua întrebare dacă sunt de acord cu o adeverință cum că acel copil a fost testat antidrog înainte de începerea școli și dacă sunt de acord cu introducerea unei ore în curriculă cu privire la educația antidrog.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Citește și