• Campioana Manchester City pare să fi prins o grupă facilă, cu Leipzig, Steaua Roșie Belgrad și Young Boys Berna.
  • Finalista finalei de anul acesta, Inter Milano, va juca în grupa D, alături de Benfica, Salzburg și Real Sociedad.
  • Real Madrid va întâlni Napoli, Braga și Union Berlin în grupa C.

Dacă e septembrie, înseamnă că a rămas foarte puțin timp până începe cea mai urmărită competiție fotbalistică din lume: Liga Campionilor. Coloșii fotbalului european și-au aflat deja adversarii din grupe.

Campioana Manchester City pare să fi prins o grupă facilă, cu Leipzig, Steaua Roșie Belgrad și Young Boys Berna. Finalista finalei de anul acesta, Inter Milano, va juca în grupa D, alături de Benfica, Salzburg și Real Sociedad.

Vicecampioana Angliei, Arsenal, revine în Liga campionilor după o pauză de 6 ani. Tunarii vor juca în grupa B, alături de Sevilla, PSV și Lens și au șanse reale de calificare în primăvara europeană. Campioana Germaniei, Bayern Munchen, va întâlni Manchester United, Copenhaga și Galatasaray în Grupa A.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Real Madrid va întâlni Napoli, Braga și Union Berlin în grupa C, în timp ce campioana Spaniei, Barcelona, va juca în grupa H, alături de Porto, Sahtior și Atwerp. De departe, grupa morții este grupa F. Cu Mbappe revenit în primul 11 cu drepturi depline, PSG va întâlni 3 granzi ai Europei. Borrusia Dortmund, AC Milan și Newcastle completează o grupă în care fiecare minut va fi o reală bucurie pentru suporteri.

Spectacolul grupelor Ligii Campionilor începe pe 19 septembrie și se termină pe 13 decembrie. Marea finală a Ligii Campionilor va avea loc pe 1 iuinie, pe stadionul Wembley, din Londra.

Citește și