• Românii rămași în centrele de izolare se cer la pușcărie!
  • Un timișorean a filmat mizeria în care a ajuns și pe care o împarte cu 7 români și 37 de migranți.
  • „În rest ce să vă spun, România nu te mai iubesc!” o spune un bărbat aflat în carantină.

E jale și acum în centrele de carantină! Românii fac mărturisi din mlaștina disperării după ce au fost cazați la un loc cu alte zeci de suflete, într-un spațiu de carantină insalubru. Cu toții spun că ar prefera să fie trimiși la închisoare timp de 14 zile, pentru că ar avea parte de condiții mai bune.

Gabriel a plecat în Austria în urmă cu trei luni cu gândul de a se stabili la Viena. Pandemia l-a prins printre străini. Pe 30 mai s-a întors în România şi a intrat în izolare. După o săptămână nu a mai rezistat şi a iesit cu câinele la plimbare.

Prins pe picior grești, poliţia locală l-a amendat şi l-a plasat într-o sală de sport de la Liceul Auto din Timişoara, care este un spaţiu de carantină insalubru. El spune că trăieşte o dramă şi crede că mai bine l-ar fi cazat la puşcărie. Gabriel este aşteptat acasă de soţie şi un copil minor.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

„Accept, plătesc amendă, nu am nici o problemă. Dar modul în care suntem ţinuţi aici, în această carantină, izolare, am fost băgaţi şapte români cu 37 de migranţi la grămadă într-o sală de sport  care se poate vedea pe filmare. În rest ce să vă spun, România nu te mai iubesc!”, povestește Gabriel.

2.468 de români sunt astăzi în carantină instituţionalizată.

Captură video MEDIAFAX