• Anul acesta, România rămâne pe ultimul loc când vine vorba de consumul de crudități.
  • Doar 2% din populaţia țării noastre mănâncă zilnic cel puţin cinci porţii de fructe şi legume.
  • În ultimii doi ani, producătorii locali au observat o creștere semnificativă a crererii pentru legumele proaspete de la 12 la 60%.

Deși suprafața cultivată cu legume în România reprezintă 6,4% din totalul Uniunii Europene, râmânem și în acest an pe ultimul loc când vine vorba de consumul de crudități. Doar 2% din populaţie mănâncă zilnic cel puţin cinci porţii de fructe şi legume, conform ultimelor date prezentate de Eurostat.

Pandemia însă te-a convis mai mult ca niciodată că e important să mănânci sănătos, așa că în ultimii doi ani producătorii locali au observat o creștere semnificativă a crererii pentru legumele proaspete de la 12 la 60%.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CÂT NE COSTĂ RECRUTAREA
CUM PREPARI O SALATĂ SĂNĂTOASĂ?
CREANGĂ TE INVITĂ LA EL ACASĂ
POȚI TRĂI FĂRĂ CULTURĂ?
POPULAȚIA ROMÂNIEI E ÎMBĂTRÂNITĂ