• Singurul supraviețuitor al accidentului de teleferic din Italia, copilul de 5 ani, se trezește.
  • Prognosticul medicilor rămâne rezervat.
  • Copilul și-a pierdut tatăl, mama, frățiorul de 2 ani și pe străbunicii materni.

Începe procesul de trezire a lui Eitan Moshe Biran, în vârstă de 5 ani, singurul supraviețuitor al masacrului din Stresa, internat în secția de terapie intensivă a spitalului Regina Margherita, scrie „La Stampa”.

„A petrecut o noapte liniștită și condițiile sale sunt stabile. Acest lucru a determinat echipa de medici să înceapă procesul de trezire a copilului, care constă în reducerea medicamentelor”, declară medicul Giovanni La Valle.

Medicii subliniază și aspectul psihologic: „Copilul trebuie să aibă sprijinul psihologilor atât în ​​timpul trezirii, cât și după trezire. Echipa noastră de psihologi, experți și specializați în aceste cazuri s-a pregătit și va sprijini echipa de anesteziști în timpul trezirii. Mai târziu vor avea grijă atât de copil, cât și de familie”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Prognosticul medicilor rămâne rezervat. Doctorul Giorgio Ivani, directorul secției de anestezie și resuscitare pediatrică a spitalului, vorbește despre un „optimism precaut”.

În accidentul din zona Lacului Maggiore, unde o telecabină a liniei Stresa-Alpino Mottarone s-a prăbușit în pădure, tatăl și mama lui Eitan, Amit și Tag, fratele Tom de doi ani și străbunicii au murit.