• SUA au aprobat luni vaccinuri actualizate împotriva COVID-19, sperând să accelereze protecția împotriva celor mai recente tulpini de coronavirus și să reducă orice creștere a contaminărilor în sezonul rece.
  • Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor trebuie și ele să aprobe noile vaccinuri. Un comitet consultativ CDC va emite recomandări marți.
  • Vaccinările ar putea începe mai târziu în această săptămână, atât cu vaccinul împotriva COVID-19, cât și cu vaccinul antigripal, care pot fi administrate la aceeași vizită.

SUA au aprobat luni vaccinuri actualizate împotriva COVID-19, sperând să accelereze protecția împotriva celor mai recente tulpini de coronavirus și să reducă orice creștere a contaminărilor în sezonul rece, scrie Associated Press. Decizia Food and Drug Administration (FDA) oferă acces americanilor la cele mai noi injecții de la Moderna și Pfizer, chiar dacă nu au avut niciodată vaccinul anterior.

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor trebuie și ele să aprobe noile vaccinuri. Un comitet consultativ CDC va emite recomandări marți cu privire la cine are nevoie cel mai mult de dozele actualizate.

Vaccinările ar putea începe mai târziu în această săptămână, atât cu vaccinul împotriva COVID-19, cât și cu vaccinul antigripal, care pot fi administrate la aceeași vizită.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META

Spitalizările noilor cazuri cu COVID-19 au crescut de la sfârșitul verii.  La fel ca și vaccinările anterioare, dozele de vaccin vor fi disponibile pentru adulți și copii de la vârsta de 6 luni.

FDA a spus că începând cu vârsta de 5 ani, majoritatea oamenilor pot primi o singură doză, chiar dacă nu au avut niciodată vaccinul.  Copiii mai mici ar putea avea nevoie de doze suplimentare, în funcție de istoricul lor de infecții cu COVID-19 și vaccinări.

Citește și: