• Oz Garcia, un nutriționist celebru și fost șef al departamentului de wellness de la Equinox, a împărtășit 3 crietii de sănătate de care ultra-bogații sunt obsedați.
  • Garcia a spus că clienții săi cumpără tehnologie care îi ajută să doarmă și să mediteze mai bine.
  • Gestionarea stresului este cea mai mare problemă care apare în rândul clienților săi executivi din Fortune 500.

Oz Garcia, un nutriționist celebru și fost șef al departamentului de wellness de la Equinox, a împărtășit 3 criterii de sănătate de care ultra-bogații sunt obsedați.

Garcia a spus că clienții săi cumpără tehnologie care îi ajută să doarmă și să mediteze mai bine.

Gestionarea stresului este cea mai mare problemă care apare în rândul clienților săi executivi din Fortune 500.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

De la camera de wellness a lui Kendall Jenner la patul cu cameră de oxigen hiperbolică al lui Justin Bieber, ultra-bogații cheltuiesc milioane de dolari pentru a se simți bine.

Oz Garcia, un nutriționist al celebrităților de 30 de ani care a lucrat cu Gwyneth Paltrow și Heidi Klum, a văzut la fața locului obsesia elitei pentru starea de bine. Garcia a declarat că recenta explozie a industriei de wellness a dus la apariția în fiecare zi a unor suplimente și tehnologii de înaltă clasă, majoritatea fiind exagerate”.

Suntem acum copleșiți de produse, cursuri, protocoale care sunt promovate. Este pur și simplu prea mult”, a declarat el pentru Insider.

Garcia a spus că își orientează clientela sa bogată departe de dietele la modă și și de toate suplimentele de sub soare. În schimb, el recomandă câteva instrumente de vârf pentru a-i ajuta să prioritizeze lucrurile esențiale: somnul, lumina soarelui și gestionarea stresului.

Garcia a împărtășit propria sa rutină de wellness artizanală pe care o folosește și cu care își ajută clienții.

Nutriționist: Stai 20 de minute la soare dimineața – apoi folosește ochelari de soare cu lumină falsă

Lumina artificială a soarelui este cea mai tare marfă pentru cei ultra-bogați.

Garcia a spus că își stresează clienții să stea cel puțin 20 de minute la soare dimineața pentru a-și reseta ritmul circadian, sau ciclul de somn al corpului, după ce se trezesc, pentru a dormi mai bine noaptea.

Vă vine să credeți sau nu, dormiți mai bine noaptea dacă primiți lumina zilei de dimineață”, a spus el.

Clienții care nu pot ieși din casă dimineața sau care locuiesc în zone cu ierni întunecate și mohorâte pot cumpăra lumină solară artificială.

Potrivit lui Pegasi, recomandată de Garcia, ochelarii cu lumină falsă, ochelarii de stimulare a soarelui luminează fața cu lumină albastră sau verde. Atunci când sunt purtați pentru o anumită perioadă de timp în timpul zilei, lumina albastră funcționează la fel ca lumina soarelui, gestionând ritmul circadian și stimulând producția de melatonină, sau hormonul somnului din organism. (Garcia a declarat că nu are parteneriate plătite cu nici unul dintre produsele pe care le-a menționat în acest articol).

Șocarea corpului cu frig și căldură extremă

Sportivii folosesc de mult timp băile cu gheață și saunele pentru a ajuta la recuperarea musculară după antrenamente intense.

Garcia spune că această practică este din ce în ce mai răspândită chiar și în rândul ultra-bogaților.

Garcia a spus că băile de gheață pot să te trezească, să reducă o mulțime de inflamații din corp și să te simți grozav”. Un studiu din anul 2000 a constatat că băile de gheață pot crește un neurotransmițător din creier numit dopamină, care este o senzație de plăcere eliberată după ce ai terminat un lucru dificil, dar foarte puține” cercetări au confirmat beneficiile unei scufundări reci.

Garcia a spus că face băi scurte săptămânale în căzi umplute cu 40 de kilograme de gheață și ocazional vizitează băile rusești pentru o saună fierbinte.

Tehnologia Stabilitate emoțională”

Garcia a declarat că cea mai mare preocupare a clienților săi de profil înalt este gestionarea stresului și reglarea stării de spirit, a depresiei, a iritabilității, a productivității și chiar a socializării, a spus el.

Cei bogați ar avea nevoie de ajutorul lui Oz pentru a-și da seama cum să-și petreacă timpul cu ceilalți: cercetările arată că persoanele cu salarii de șase cifre petrec mai multe minute singure și mai puține minute cu familiile decât americanii cu venituri mici.

El începe prin a-și ajuta clienții să doarmă mai bine. Somnul permite creierului să elibereze deșeurile metabolice, sau proteinele și substanțele organice rămase după ce organismul consumă energie. Acumularea de deșeuri în creier ar putea să afecteze starea de spirit și memoria, conform unor noi cercetări.

Garcia a spus că le sugerează clienților săi să cumpere un Oura Ring de 300 de dolari sau o altă tehnologie care măsoară ritmul cardiac, activitatea de somn, temperatura și timpul petrecut în somn profund. Culegerea de date privind calitatea somnului clienților săi îl ajută să recomande schimbări pentru a îmbunătăți modul în care aceștia se odihnesc.

Tehnologia de meditație îi ajută, de asemenea, pe clienții săi să își limpezească mintea și să facă față stresului. El recomandă aplicația Waking Up, realizată de neurosavantul Sam Harris, care oferă practici ghidate și lecții despre cum să meditezi corect.