• Șeful Departamentului de Farmacologie Generală și Clinică, profesorul rus Sergey Zyryanov a numit medicamentele care trebuie să fie stocate în timpul pandemiei de coronavirus, relatează publicațiile mondiale.
  • În primul rând, acestea sunt medicamente care scad temperatura.
  • Alege paracetamolul, deoarece ibuprofenul nu a fost niciodată indicat în COVID-19.

Șeful Departamentului de Farmacologie Generală și Clinică, profesorul rus Sergey Zyryanov a numit medicamentele care trebuie să fie stocate în timpul pandemiei de coronavirus, relatează publicațiile mondiale.

În primul rând, acestea sunt medicamente care scad temperatura. Alege paracetamolul, deoarece ibuprofenul nu a fost niciodată indicat în COVID-19.

De asemenea, poți cumpăra picături pentru nas”, a spus Ziryanov.

Recomandări

CUM TE ADRESEZI TINERILOR
1.700 DE UCRAINENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
CE PREVIZIUNI FACE MUSK
ALTMAN ARUNCĂ MĂNUȘA CĂTRE GOOGLE
ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
TAYLOR ÎȘI SCHIMBĂ GARDEROBA

Medicul avertizase împotriva cumpărării de antibiotice, menționând că pentru a le cumpara este nevoie de o programare la medic. De asemenea, a subliniat profesorul, medicamentele antivirale nu trebuie luate singure.

Astfel de medicamente au multe efecte secundare” și prin urmare, utilizarea lor este posibilă doar sub supravegherea medicilor.

În plus, Ziryanov a îndemnat să nu se abuzeze de vitamina D, deoarece în exces poate duce la leziuni vasculare, insuficiență renală și alte probleme de sănătate.