• Aproape unul din zece copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani s-au gândit să se sinucidă.
  • În medie, băieții sunt mai predispuși la idei de sinucidere decât fetele. Însă fetele sunt mai predispuse să se automutileze.
  • Cercetătorii spun că de vină sunt rețelele de socializare care îi fac pe copii să aibă din ce în ce mai puțină încredere în ei și să intre în depresie.

Pe vremuri, copiii se gândeau să iasă la joacă în curte. Acum, tot mai mulți se gândesc să se sinucidă. Englezii și americanii au făcut un studiu pe aproape 100 de mii de copii și au descoperit că aproape unul din zece copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani s-au gândit să se sinucidă.

În medie, băieții sunt mai predispuși la idei de sinucidere decât fetele. Însă fetele sunt mai predispuse să se automutileze.

Cercetătorii spun că de vină sunt rețelele de socializare care îi fac pe copii să aibă din ce în ce mai puțină încredere în ei și să intre în depresie.

Recomandări

CINE VINE DUPĂ ȘOIGU
UK, LA RĂSCRUCE DE DRUMURI
ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
37 DE PERSOANE MOR ÎN INDONEZIA
CANADA, AFECTATĂ DE INCENDII
TELEGRAM SAU SIGNAL?

Speriați pentru copii lor, Guvernul Marii Britanii a dat o lege prin care profesorii sunt de acum înainte obligați să le spună părinților ce se întâmplă cu copiii lor la școală. Fie că este vorba de întrebări de gen, identitate sau pur și simplu dacă copiii vor să poarte o altă uniformă sau să fie chemați altfel. Guvernul spune că această lege a fost dată ca părinții să știe cum să-și protejeze copii și să vorbească cu ei.

Citește și: