• Varun Bhanot: Un antrenor bazat pe AI oferă un stil de viață sănătos mai accesibil.
  • Magic Mirror e o oglindă cu ecran tactil care redă un videoclip cu un antrenor AI în formă umană.
  • Antrenorul AI îți vorbește prin difuzor și îți urmărește mișcările prin intermediul camerei.
  • AI oferă feedback și generează un program personalizat, la fel ca un antrenor personal uman.
  • Esther Fox, profesor de Pilates și kinetoterapeut: A.I. nu poate înlocui antrenorul personal uman.

Având în vedere că mulți dintre noi avem acum ca rezoluții de început de an să slăbim – Ai înlocui antrenorul personal uman cu inteligența artificială? Varun Bhanot, directorul executiv al companiei de software AI de fitness Magic AI, a făcut asta.

Cum funcționează platforma creată de Bhanot?

Bhanot consideră că sfatul unui chatbot de fitness AI, disponibil pentru oameni în propriile lor case, ar putea oferi un stil de viață sănătos mai accesibil. Așa că, a înființat Magic AI. El spune că nu a pus niciodată piciorul într-o sală până acum. I s-a părut prea intimidantă atmosfera, iar drumul până acolo incomod.

Ne întoarcem la platforma dezvoltată de Bhanot. Produsul său principal, Magic Mirror, este o oglindă cu ecran tactil care redă un videoclip cu un antrenor AI în formă umană. „Când te conectezi, introduci toate informațiile biometrice, iar apoi AI generează un program personalizat, la fel ca un antrenor personal uman”, explică Bhanot. Antrenorul AI îți vorbește prin difuzor și îți urmărește mișcările prin intermediul camerei, iar apoi îți oferă feedback și sugestii. Pe măsură ce progresezi, ea creează noi antrenamente.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Ce spun experții despre asta?

Profesorul de Pilates și kinetoterapeutul Esther Fox nu crede că inteligența artificială poate să reproducă cu adevărat motivația care vine din interacțiunea umană.

„Oamenii vor să vorbească cu cineva în care au încredere, iar un antrenor AI nu este ceva ce mi-aș dori să folosesc”, spune ea. Rămâne să vedem cum va evolua acest trend.

Citește și