• Murray l-a întrecut pe Arthur Cazaux cu 6-4, 6-4 la Nottingham.
  • Cei patru copii ai lui Scot îl surprind la meciul de Ziua Tatălui.
  • „Nu aveam idee că vor veni. Este grozav că au reușit să vină astăzi.”, declară Murray.

Speranțele lui Andy Murray de a se poziționa pentru o cursă profundă la Wimbledon au continuat să crească pe măsură ce a trecut de Arthur Cazaux cu 6-4, 6-4 la Nottingham pentru a-și asigura al doilea titlu consecutiv ATP Challenger, extinzându-și runda de victorie la 10 meciuri peste ultimele două săptămâni, relatează The Guardian.

După ce a optat să nu concureze la Openul Francez, Murray și-a început sezonul de iarbă la Surbiton în a doua săptămână la Roland Garros, câștigând titlul și pierzând doar un set pe drum. Cu fiecare meci, încrederea lui Murray a continuat să crească. El a terminat acest turneu la Nottingham jucând tenis lin și de calitate împotriva lui Cazaux, lovind mingea dulce în timp ce neutraliza armele francezului.

Murray va urca pe locul 38 în clasamentul ATP

Rămâne întrebarea dacă Murray va aduce această formă și eficiență împotriva concurenței mai înalte la cele două mari evenimente care urmează, Queen’s Club și Wimbledon. În vârstă de 36 de ani, a vorbit frecvent despre scopul său de a fi cap de serie pentru turneele de Grand Slam, ceea ce înseamnă că ar evita să se confrunte cu un jucător de top în primele două runde.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Murray se confruntă cu a șaptea cap de serie, Alex de Minaur, în primul tur la Queen’s și are nevoie de cel puțin un sfert de finală acolo pentru a putea fi cap de serie la Wimbledon.

Andy Murray s-a luptat să-și stăpânească emoțiile

În timpul discursului său de victorie, Murray a vorbit despre speranțele sale de a-și vedea cei patru copii mai târziu, de Ziua Tatălui, când aceștia au strigat „suntem aici” din mulțime. „O, Doamne, nu știam că sunt aici”, a spus el. „Nu aveam idee că vor veni. Au venit săptămâna trecută pentru finala de la Surbiton și au apărut și a început să plouă. Așa că au trebuit să meargă acasă pentru culcarea copiilor, așa că au ratat sfârșitul meciului. Este grozav că au reușit să vină astăzi.”

Sursă: The Guardian

Citește și: