• Au crescut speculațiile privind viitorul rol al italianului la Madrid.
  • Real nu a făcut o declaraţie oficială cu privire la viitorul lui Ancelotti.
  • Toată lumea ştie foarte bine care este situaţia mea: am contract până la finalul sezonului 2024 şi vreau să rămân”, a declarat Ancelotti.

Preşedintele Federaţiei braziliene de fotbal (CBF), Ednaldo Rodrigues, a declarat în martie pentru Reuters că Ancelotti ar fi o alegere evidentă pentru a ocupa postul vacant de manager al naţionalei dacă ar fi disponibil la finalul sezonului european, informează The Guardian.

După umilitoarea înfrângere cu 4-0 suferită de Real în faţa lui Manchester City, miercuri, în a doua manşă a semifinalei Ligii Campionilor, au crescut speculaţiile că postul său este ameninţat, Real nereuşind, de asemenea, să câştige titlul în La Liga, care a revenit rivalilor de la Barcelona, cu patru meciuri înainte de final.

Toată lumea ştie foarte bine care este situaţia mea: am contract până la finalul sezonului 2024 şi vreau să rămân”, a declarat Ancelotti într-o conferinţă de presă, vizibil iritat când a fost întrebat din nou despre interesul Braziliei.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Când un reporter l-a întrebat dacă clubul l-a asigurat că va rămâne, Ancelotti a răspuns cu un categoric: Da!”. „Ar fi putut fi un sezon mai bun, dar a fost unul bun”, a declarat Ancelotti când a fost întrebat cum va evalua campania 2022-23.Desigur, nu suntem mulțumiți de La Liga, dar am luptat până la capăt în celelalte competiții… și am câștigat trei dintre ele”. Ancelotti s-a referit la victoriile din Copa del Rey, Cupa Mondială a Cluburilor și Supercupa Europei.

Cu toate acestea, Real nu a făcut o declaraţie oficială cu privire la viitorul lui Ancelotti. Federaţia braziliană de fotbal nu a răspuns pentru Reuters sâmbătă, dar preşedintele acesteia a declarat recent că este dispusă să îl aştepte pe Ancelotti până în iunie pentru a putea evalua alte opţiuni, printre care Jose Mourinho de la AS Roma şi Jorge Jesus de la Fenerbahce.

Citește și: