• Novak Djokovic a fost reținut de autoritățile din Australia, iar participarea lui la Australian Open este improbabilă.
  • Renata Voracova a fost și ea reținută, deși a apucat să joace în proba de dublu de la Melbourne.
  • Voracova ar fi fost deja informată că trebuie să părăsească Australia.
  • Novak Djokovic riscă o interdicție pe 3 ani în țară.

După cazul lui Novak Djokovic, autoritățile din Australia au mai reținut o jucătoare de tenis care a intrat în țară cu derogare.

Jucătoarea reținută de autoritățile australiene este Renata Voracova. Cehoaica de 38 de ani a fost dusă la Hotelul Park din Carlton, același în care stă și Novak Djokovic. Jucătoarea, numărul 81 WTA, apucase deja să joace în proba de dublu de la Melbourne Summer Set 2. Sursele spun că Voracova a fost deja informată că trebuie să părăsească Australia, dar încă nu știm dacă aceasta va contesta sau nu decizia, notează Mediafax.

Cazul lui Novak Djokovic

Sârbul a venit și el în Australia cu derogare, dar problemele pe care le-a avut cu viza sunt cele care i-au pus bețe în roate. În acest moment, Nole așteaptă să ajungă în instanță luni, iar astăzi a transmis și primul mesaj din detenție

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Mulțumesc tuturor oamenilor din lumea întreagă care și-au arătat susținerea continuă. Simt asta și apreciez enorm„, a scris Djokovic pe Instagram.

Să nu uităm, însă că el riscă să primească o interdicție pe 3 ani în Australia, ceea ce înseamnă că ar rata ocazia să participe la următoarele 4 ediții ale Australian Open și prin urmare nu ar mai avea nici șansă să lupte pentru 8.000 de puncte ATP și pentru peste 11 milioane de dolari. El a fost susținut în tot acest scandal de fanii lui și de părinți, care l-au comparat chiar cu Iisus, dar alți jucători, precum Rafael Nadal i-au criticat atitudinea lui Djokovic.