• Turneul de snooker de un milion de dolari din Riad aduce împreună cei mai buni 8 jucători din lume, plus doi jucători locali.
  • Organizatorii au introdus o inovație în snooker: bila aurie, care poate fi jucată doar după realizarea unei serii perfecte de 147 de puncte, oferind un bonus uriaș de jumătate de milion de dolari.
  • Apariția bilei aurii adaugă o doză suplimentară de competiție și provocare, oferind jucătorilor șansa de a câștiga sume impresionante de bani în plus pe lângă premiul turneului.

După ce au prins peștișorul auriu cu 3 dorințe din sport: Ronaldo, Neymar si Benzema, saudiții au găsit și bila aurie de la snooker.

Cei mai buni 8 jucători din lume participă la turneul de un milion de dolari de la Riad. Printre ei, campionii mondiali: Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, Judd Trump sau Shaun Murphy. Alături de ei, doi jucători locali. Ca să rupă lumea în două, organizatorii au reinventat snooker-ul.

Așa a apărut bila aurie – bila care stă pe masă doar când un jucător poate reuși performanța maximă – o serie de 147 de puncte. Abia apoi poate fi jucată bila aurie – ceea ce ar insemna un break maxim de 167 de puncte și jumătate de milion de dolari bonus pentru cel ce reușește.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Citește și