• CSM București 22 – 27 Rostov-Don
  • Jucătoarele de la CSM abia și-au luat primul salariu din acest sezon, restant din luna iulie
  • CSM a căzut pe locul 2 în grupă, cu 11 puncte după 8 meciuri

Neagu și colegele ei nu au reușit să câștige la București și pierd șefia grupei A. CSM București a pierdut confruntarea directă cu Rostov-Don, scor 22-27. Astfel, handbalistele noastre au căzut pe locul 2 în grupă, și rămân cu 11 puncte după 8 meciuri jucate.

Cristina Neagu, „Messi al handbalului”, a reușit să marcheze jumătate din golurile echipei. Aceasta a subliniat performanța nesatisfăcătoare a defensivei bucureștene. Mai mult, Neagu a dezvăluit faptul că jucătoarele de la CSM abia au primit primul salariu din acest sezon, salariu restant din luna iulie.

O amenințare pentru CSM la calificarea directă în sferturile de finală a competiției este formația norvegiană Vipers Kristiansand. Acestea au câștigat meciul direct împotriva CSM. Handbalistele de la Vipers se află pe locul 3 cu 7 puncte după doar 4 meciuri.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
MANDATUL LUI ZELENSKI EXPIRĂ
MOARTEA LUI RAISI STÂRNEȘTE REACȚII DIVERSE

Grupa de Champions League la handbal feminin este formată din 8 echipe. Dintre acestea, primele 2 merg direct în sferturile de finală ale competiției, iar locurile 3-6 vor juca în optimi.