• Collins a învins-o pe tunisianca Ons Jabeur, numărul şase mondial şi campioana en titre, 6-3, 1-6, 6-3, în turul al doilea.
  • Danimal”, cum este numită Collins, a atins pentru a doua oară sferturile de finală la Charleston.
  • Adversara sa în această fază va fi belgianca Elise Mertens.

Jucătoarea de tenis Danielle Collins, care a câştigat titlul la Miami la finalul lunii trecute, continuă perioada de graţie. Ea a ajuns la zece victorii consecutive în circuit, după cele două succese obţinute joi la turneul WTA 500 de la Charleston (Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 922.573 de dolari.

Collins a învins-o pe tunisianca Ons Jabeur, numărul şase mondial şi campioana en titre, 6-3, 1-6, 6-3, în turul al doilea, iar în optimi a dispus de conaţionala Sloane Stephens cu 6-2, 6-2.

Danimal”, cum este numită Collins, a atins pentru a doua oară sferturile de finală la Charleston, iar adversara sa în această fază va fi belgianca Elise Mertens, care a eliminat-o pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-4, 6-1.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

În sferturi s-au mai calificat americanca Jessica Pegula, principala favorită, belarusa Victoria Azarenka, adversare într-unul din sferturile de finală, dar şi rusoaica Veronika Kudermetova (campioana din 2021) şi grecoaica Maria Sakkari (numărul şapte mondial), care se vor înfrunta în alt sfert.

Românca Jaqueline Cristian a reuşit o victorie spectaculoasă în optimi, 6-3, 5-7, 6-1 cu americanca Emma Navarro, urmând să o înfrunte în sferturi pe rusoaica Daria Kasatkina (campioana din 2017).

Citește și