• După 13 ani de căsnicie, actorii Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher au anunţat că au intentat încă de anul trecut divorţul.
  • Anunţul a fost împărtăşit în story-uri pe Instagram de cei doi actori.
  • „După un lung meci de tenis care a durat peste douăzeci de ani, în sfârşit ne punem jos rachetele”, se arată în declaraţie.

După 13 ani de căsnicie, actorii Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher au anunţat că au intentat încă de anul trecut divorţul. Anunţul a fost împărtăşit în story-uri pe Instagram de cei doi actori, scrie Variety.

„După un lung meci de tenis care a durat peste douăzeci de ani, în sfârşit ne punem jos rachetele”, se arată în declaraţie.

„În 2023, am depus împreună o cerere pentru a pune capăt căsătoriei noastre. Am acordat întotdeauna prioritate vieţii noastre private şi am lucrat în linişte la această schimbare. Împărtăşim pentru totdeauna devotamentul şi dragostea noastră pentru copiii noştri. Apreciem sincer faptul că respectaţi dorinţa familiei noastre de intimitate”.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

După ce s-au cunoscut la o petrecere în Australia în 2002, cuplul s-a logodit în 2004 şi s-a căsătorit în 2010.

Baron Cohen şi Fisher au împreună trei copii. Fisher este cunoscută mai ales pentru activitatea sa de comedie din „Wedding Crashers”, „Confessions of a Shopaholic” şi „Bachelorette”. Ea are, de asemenea, o carieră de actriţă de voce şi a apărut recent în ultima iteraţie a filmului „Guardians” pentru Marvel, precum şi în „Strays” şi „Rango”.

Baron Cohen şi-a făcut un nume prin crearea de personaje comice în serialul său „Ali G”, care a generat mai multe spin-off-uri şi filmul „Borat”.

Citește și