• David Popovici a câştigat, vineri, medalia de aur în proba de 400 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot la Otopeni.
  • Pentru David Popovici este a treia medalie de aur obţinută la actuala ediţie a Campionatului Național de Înot.
  • „Cred că dacă nu e cel mai bun timp, e fix acolo… A fost o cursă foarte frumoasă. Nu e cursa mea preferată”, a declarat Popovici la finalul cursei.

David Popovici a câştigat, vineri, medalia de aur în proba de 400 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot în bazin de 50 m pentru seniori, tineret şi juniori I-II, competiţie care are loc la Otopeni.

Pentru David Popovici este a treia medalie de aur obţinută la actuala ediţie a Campionatului Național de Înot. „Cred că dacă nu e cel mai bun timp, e fix acolo… A fost o cursă foarte frumoasă. Nu e cursa mea preferată, dar e o provocare şi am considerat că trebuie să încerc să înot 400”, a declarat Popovici la finalul cursei.

Cu patru luni înaintea marii competiții din Franța, părinții lui Popovici au trimis o solicitare către cei de la COSR prin care au cerut ca David să aibă parte de protecție pe durata șederii sale acolo.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Motivul invocat a fost acela că sportivul nu va locui în centrul olimpic, ci într-un alt loc. „E vorba despre o solicitare din partea părinților”, susține Camelia Potec, șefa federației de natație și vicepreședinte COSR.

Citește și