• David Popovici a terminat pe locul 6, cu 47.83 la Campionatele Mondiale Fukuoka 2023.
  • Aurul a fost câștigat de australianul Kyle Chalmers.
  • Popovici era campionul mondial en-titre și deținătorul recordului probei de 100 metri liber.

David Popovici a obținut locul 6 la cursa de 100 de metri liber din cadrul Campionatelor Mondiale de la Fukuoka. Sportivul era campionul mondial en-titre și deținătorul recordului acestei probe. Aurul a fost câștigat de Kyle Chalmers. Ultima cursă a lui David Popovici la Fukuoka a fost cea de 100 metri liber unde a deținut recordul mondial.

„Nimeni nu e invincibil”, spune Kyle Chalmers

Sursă: The Guardian

Australianul Kyle Chalmers câștigă cursa de 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale Fukuoka 2023 cu un timp de 47.15.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

David Popovici: „Sunt mai motivat ca niciodată. Dacă ar fi după mine, m-aș întoarce mâine în bazin, dar nu mi-ar prii.”

„Cred că prefer să fiu un sportiv mai degrabă complet sau mai complex, învățând să pietd, cum să gestionez o pierdere și să pot să învăț din asta. Prefer să fiu așa decât să fiu un robot perfect, care câștigă întotdeauna.”

Rome, ITALY – JUNE 25: David Popovici of Romania competes in 200m freestyle qualification on day three of the 59th Sette Colli Trophy, International Swimming Championships at Foro Italico in Rome, Italy on June 25, 2023. Mine Kasapoglu / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

„Parcă e o gură de aer proaspăt să mai simt și cum e așa, să-mi demonstrez că, băi, nu vine totul la pachet și gata! Trebuie să muncesc pentru ce vreau să ating.”

Citește și