• David Popovici nu se poate desprinde de apă nici în vacanță.
  • Înotătorul de aur al României a ales să se relaxeze la Băile Sărate din Telega.
  • Puțini știu că Telega și Slănic Prahova au reprezentat principalele exploatări de sare din Țara Românească.

David Popovici nu se poate desprinde de apă nici în vacanță, însă în loc să aleagă paradisuri și insule exotice, așa cum o fac mulți, el a optat pentru o zonă cu proprietăți terapeutice.

Înotătorul de aur al României a ales să se relaxeze la Băile Sărate din Telega, județul Prahova, o destinație aflată la 100 de kilometri de București, cunoscută pentru beneficiile sale curative. În aceste zile, Popovici este principala atracție printre turiștii sosiți acolo. Mulți dintre cei prezenți s-au fotografiat alături de tânărul sportiv, care deține recordul mondial la probele de 100 de metri și 200 de metri liber, după care au postat imaginile pe rețelele sociale.

Puțini din România știu că Telega și Slănic Prahova au fost printre principalele exploatări de sare din Țara Românească. Acolo există un complex hotelier cu bazine cu ape minerale, recomandate pentru afecțiuni reumatice, neurologice și ginecologice. Să fiu sincer, așezarea a ratat șansa de a deveni zonă turistică, deși are resurse și argumente solide să o facă. O dată cu venirea lui Popovici în zonă, autoritățile locale ar trebuie să profite și să promoveze băile Telega, care e o stațiune mai mult uitată de oameni.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Citește și: