• Răducanu, în vârstă de 21 de ani, o va înfrunta acum în turul al doilea pe Wang Yafan.
  • Răducanu nu s-a confruntat cu nicio minge de break în timpul meciului.
  • Campioana de la US Open 2021 nu a arătat niciun semn de durere care a ținut-o în afara celor două meciuri.

Emma Răducanu a câștigat primul său meci de Grand Slam după un an pentru a confirma revenirea după accidentare, învingând-o pe Shelby Rogers cu 6-3 6-2 la Australian Open în doar 76 de minute, scrie INews.

Răducanu, în vârstă de 21 de ani, o va înfrunta acum în turul al doilea pe Wang Yafan, numărul 94 mondial, fază în care a pierdut în ambele sale campanii anterioare la Melbourne.

Cu toate acestea, campioana de la US Open 2021 nu a arătat niciun semn de durere care a ținut-o în afara celor două meciuri de expoziție de dinaintea turneului, sau de problemele la spate și la coapsă care au amenințat să o împiedice la Auckland.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
COPIII ROMÂNI, AFECTAȚI DE BOLI PSIHICE
O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL
CE PROGRAM ARE MUSK
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL

Răducanu nu s-a confruntat cu nicio minge de break în timpul meciului și a pierdut doar cinci game-uri, cea mai dominantă victorie a sa de când a învins-o pe Danka Kovinic la Indian Wells în martie anul trecut.

Fostul număr unu britanic, care ocupă acum locul 296 mondial după ce a fost suspendată, s-a alăturat compatrioatelor Katie Boulter, Jack Draper și Cameron Norrie, care au câștigat marți meciurile din primul tur.

Răducanu și Boulter – care a preluat poziția de cea mai bine clasată jucătoare din Marea Britanie – rămân pe cale să se întâlnească în ceea ce ar fi o întâlnire apetisantă în turul al treilea.

Citește și