• Jucătoarea se află acum pe locul 298 în lume.
  • Răducanu a ratat o mare parte din sezonul trecut în urma unor operații la ambele încheieturi și la glezna stângă.
  • Ea nu a mai jucat în circuitul WTA din aprilie, când a pierdut în fața Jelenei Ostapenko la Stuttgart.

Emma Răducanu spune că simte că a „renăscut”. Fosta campioană de la US Open se pregătește să revină la Auckland Classic, săptămâna viitoare, după operațiile la gleznă și la încheietura mâinii, transmite The Guardian.

Jucătoarea se află acum pe locul 298 în lume, după ce a ratat o mare parte din sezonul trecut în urma unor operații la ambele încheieturi și la glezna stângă. Răducanu nu a mai jucat în circuitul WTA din aprilie, când a pierdut în fața Jelenei Ostapenko la Stuttgart.

„Da, mă simt renăscut într-un fel. Mă simt fresh, mă simt pregătită, mă simt fericită și mă simt emoționată”, a spus Răducanu. „În general, mă simt pozitivă și mai ușoară. Cred că timp de doi ani după US Open am simțit poate un pic mai multă greutate pe umeri, dar acum mă simt complet fresh”.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?

Răducanu, care a ajuns pe locul 10 în clasamentul mondial, cel mai bun din carieră, în iulie 2022, a ratat un wildcard pentru Australian Open, care începe pe 14 ianuarie. Ea va trebui să ajungă la turneu prin calificări – la fel cum a făcut-o în cursa sa istorică spre titlu la Flushing Meadows în 2021.

Citește și