• Meciul serii a fost Sevilla – Arsenal, care nu a dezamăgit.
  • Bayern Munchen nu a avut probleme în deplasarea de la Istanbul, cu Galatasaray.
  • Gabriel Martinelli a adus-o pe Arsenal în avantaj la chiar ultima fază a primei reprize.

Etapa a treia a Ligii Campionilor a început în forță, cu partide spectaculoase și goluri de generic. Meciul serii a fost Sevilla – Arsenal, care nu a dezamăgit.

Arsenal era obligată să câștige dacă voia să revină pe primul loc în clasamentul grupei B al Ligii Campionilor. Tunarii s-au impus cu 2 la 1 la capătul unui meci foarte echilibrat. Gabriel Martinelli a adus-o pe Arsenal în avantaj la chiar ultima fază a primei reprize, la capătul unui contraatac fulger inițiat de Gabriel Jesus. Tunarii și-au mărit avantajul în minutul 53, după ce Gabriel Jesus a luat o acțiune pe cont propriu și a finalizat cu un șut superb la colțul lung. Sevilla a revenit pe tabelă 5 minute mai târziu.

Manchester United s-a impus cu 1 la 0 pe Old Trafford, în partida disputată contra celor de la FC Copenhaga. Unicul gol al meciului a fost marcat de Harry Maguire în minutul 72. Larsson a ratat un penalty pentru Copenhaga în minutele de prelungire. Real Madrid a câștigat deplasarea de la Braga cu 2 la 1 și este lider autoritar în grupa C, cu 9 puncte din tot atâtea posibile. Rodrygo și Bellingham au înscris pentru madrileni, în timp ce Djalo a marcat pentru portughezi.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Bayern Munchen nu a avut probleme în deplasarea de la Istanbul, cu Galatasaray. A fost 3 la 1 pentru bavarezi, după golurile marcate de Coman, Kane și Musiala. După 3 etape, Bayern are maximum de puncte, 9, și este pe primul loc în grupa A. Inter Milano a câștigat partida de pe teren propriu cu RB Salzburg.

Citește și: