Christian Eriksen a suferit un stop cardiac în minutul 43 al meciului Danemarca – Finlanda (scor 0-1) de la EURO 2020, a declarat medicul echipei daneze. Oficialii danezi au declarat că mijlocaşul este stabil, în spital şi a putut să îşi salute colegii. Înaintea de pauza meciului de la EURO 2020, Danemarca – Finlanda, Eriksen s-a prăbușit subit pe teren.

Recent, pe Twitter s-a zvonit că medicul lui Inter Milano, clubul la care evoluează danezul, ar fi spus că jucătorul scandinav a fost vaccinat împotriva COVID-19 pe 31 mai și că stopul cardiac pe care l-a suferit jucătorul are legătură cu acest lucru.

Doctorul-șef al lui Inter Milano, cardiolog, ar fi acordat un interviu postului italian Radio Sportiva, iar postul de radio a reacționat imediat în acest caz, dezmințind informația: „Informația din acel tweet este falsă. Noi nu am dat nicio declarație a staffului medical al lui Inter despre starea de sănătate a lui Eriksen”. Dacă autorul mesajului nu-l șterge imediat, vom fi forțați să acționăm. La tribunal!”.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

De asemenea, Giuseppe Marotta, administratorul delegat al clubului nerazzurro, a spus: „Christian nici nu a fost infectat, nici nu a făcut vaccinul”.