• Doar Farul și Sepsi au mai rămas în cupele europene, iar FCSB a fost eliminată, după 0-2 cu Nordsjelland.
  • Chiricheș a luat cartonaș roșu cu jumătate de oră înainte de final și Sepsi a învins în Kazahstan, pe Aktobe, cu 1-0.
  • Pe Giulești, Dinamo Kiev a învins pe Aris Salonic la penalty-uri, dar echipa lui Răvan Lucescu, PAOK, a eliminat Hajduk Split.

Pe principiul cei 4 evangheliști erau 3, Luca și Matei, cele 4 echipe românești care au pornit spre cupele europene au rămas doar trei: Farul și Sepsi. FCSB a fost eliminată aseară, scrie GSP.

SEPSI Sfântul Gheorghe a dat însă lovitura în Kazahstan, 1-0 cu Aktobe și este în play-off-ul Conference League, alături de campioana Farul.

Am greșit prostește

Echipa de care se legau cele mai mari speranțe ale României pentru puncte multe in Europa, FCSB a scos un rezultat putred in Danemarca: 0-2 cu Nordsjelland. Momentul cheie a fost cu jumătate de oră înainte de final, cand cel mai scump jucător din Romania a fost eliminat. „Am greșit prostește” a recunoscut căpitanul nationalei, Chiricheș.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Și în Giulesti s-a jucat fotbal de Conference. Echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, s-a simțit ca acasă la meciul cu Aris Salonic, pe care a eliminat-o după lovituri de la 11 metri.

Familia Lucescu s-a bucurat pentru meciul altei echipe din Salonic. AntRenată de Răzvan Lucescu, PAOK, s-a calificat și ea în play-off-ul Conference după ce a trecut cu 3-0 de Hajduk Split.

Citește și: