• Poți să stai gratuit în casa de pe plajă a lui Ashton Kutcher și a Milei Kunis din California.
  • Casa din Santa Barbara County este disponibilă pe Airbnb.
  • Casa are vedere la ocean și la munții Santa Ynez, iar Ashton și Mila promit că oaspeții vor avea parte de o „noapte de vară de neuitat”. 

Te-ai gândit cum ar fi, chiar și pentru o noapte, să te bucuri de toate beneficiile oferite de vila unui cuplu de la Hollywood? Ei bine, Ashton Kutcher și Mila Kunis oferă o astfel de experiență fanilor.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

„Trăiești viața unui star de la Hollywood” – asta promit Ashton Kutcher și Mila Kunis într-un anunț postat pe site-ul Airbnb. Cuplul închiriază gratuit vila, situată chiar pe plaja din Santa Barbara, scrie CNN.

Sunt acceptate maxim 4 persoane, iar oferta este valabilă pentru sâmbătă noaptea. Norocoșii se vor bucura de o priveliște superbă oferită de ocean și de munţii Santa Ynez. În plus, cuplul mai promite că nu vor duce lipsă de activități care să le facă șederea de neuitat.

Ashton și Mila mai spun că oaspeții își pot petrece noaptea distrându-se cu jocuri de societate și alte pasiuni îndrăgite de familie. Programul include și o plimbare pe plajă, drumeții și explorarea magazinelor şi restaurantelor locale.

Toată această experiență este descrisă „un rai mai ales pentru cei care au nevoie să își reîncarce bateriile”, iar „părinții știu mai bine despre ce e vorba”, spun Ashton și Mila. „În calitate de actori, antreprenori şi părinţi, ştim cât de important este să ne deconectăm şi să ne reîncărcăm”, a explicat cuplul.

Citește și