• Mark Zuckerberg a câștigat două medalii atât la gi, cât și la no gi Jiu-Jitsu, în cadrul turneului.
  • Nu este prima dată când îl vedem pe Mark Zuckerberg luptând.
  • Recent, un videoclip de pe rețelele sale de socializare îl arăta antrenându-se cu luptătorul MMA Khai Wu, iar acesta a devenit rapid viral.

Mark Zuckerberg, CEO al Meta și fondator al Facebook, a participat pentru prima dată la un turneu de jiu-jitsu brazilian (BJJ) și a câștigat două medalii – una de aur și una de argint, scrie Greek Reporter. Am concurat la primul meu turneu de jiu-jitsu și am câștigat câteva medalii pentru echipa Guerrilla Jiu-Jitsu”, a declarat miliardarul din domeniul tehnologiei, în vârstă de 38 de ani, într-o postare pe Facebook.

Zuckerberg le-a mulțumit, de asemenea, antrenorilor săi Dave Camarillo, Khai Wu și James Terry. Nu este clar unde și când a avut loc turneul.

Interesul lui Mark Zuckerberg pentru BJJ

Mark Zuckerberg a câștigat două medalii atât la gi, cât și la no gi Jiu-Jitsu, în cadrul turneului, în divizia de centură albă master 2 la categoria ușoară. Echipa pe care a reprezentat-o a fost fondată și este condusă în prezent de veteranul cu centura neagră de judo și BJJ Dave Camarillo.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Într-un episod al podcastului The Joe Rogan Experience de la sfârșitul anului 2022, Zuckerberg vorbise despre modul în care a crescut interesul pentru diverse sporturi, inclusiv pentru artele marțiale mixte, în timpul pandemiei COVID-19.

CEO-ul Meta, lăudat de Conor McGregor

Nu este prima dată când îl vedem pe Mark Zuckerberg luptând. Recent, un videoclip de pe rețelele sale de socializare îl arăta antrenându-se cu luptătorul MMA Khai Wu, iar acesta a devenit rapid viral.

Mai mult, campionul UFC Conor McGregor l-a lăudat pe CEO-ul Meta Platforms, în vârstă de 38 de ani, pentru abilitățile sale impresionante de MMA în timpul antrenamentelor.

Citește și