Simona începe lupta pentru Paris la Miami
  • Simona Halep îți arată primele imagini de la antrenamentele din Miami pentru primul turneu după un an și jumătate.
  • Jucătoarea este gata de întoarcerea în competiție după suspendarea care a lăsat-o fără puncte.
  • Simona a primit wild card de la organizatorii competiției din Florida și încearcă să revină în top 400.

Simona Halep a ajuns în Miami și face primul antrenament acolo. Jucătoarea a anunţat că începe în Florida, la turneul de la Miami, cursa pentru a strânge puncte care s-o readucă în fruntea ierarhiei mondiale.

Uite cum descrie avocatul ei acest moment:

„Este clar ca lumina zilei că nu a existat intenție de dopping din partea Simonei și această decizie vine puțin cam târziu din punctul meu de vedere. În schimb sper ca Simona să câștige acest proces de daune pe care l-a intentat companiei care a contaminat acel supliment și toți cei care au greșit în toată această perioadă față de Simona sper să plătească într-un fel sau altul. Din punct de vedere sportiv eu cred că Simona a fost prea blândă, pentru că ea este o persoană bună, umană, este o fată extraordinară”, arată Bogdan Stoica.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Halep pornește pe drumul spre Paris

Jucătoarea de tenis este în cursa pentru a aduna puncte care s-o readucă între primele 400 de competitoare ale lumii, una dintre condiţiile obligatorii de îndeplinit pentru a putea să participe la Olimpiada de la Paris. Sportiva din Constanţa şi-a ispăşit cele 9 luni de suspendare primite după scandalul de dopaj. Ea a răspuns pozitiv la gestul organizatorilor de la Miami, care i-au acordat un wild card. Miami Open are loc în perioada 18-25 martie. Simona a fost radiată din clasamentul WTA, după ce s-a aflat în imposibilitatea de a-şi apăra puncte câştigate cu un an în urmă. Ea a stat pe margine din pricina scandalului de dopaj mai mult de 12 luni.

Citește și