• Regretatul actor, care a murit la vârsta de 54 de ani, și-a creat testamentul în 2009.
  • În document, el și-a exprimat dorința de a lăsa „majoritatea bunurilor sale unui trust”.
  • Lisa Ferguson și Robin Ruzan sunt enumerate ca fiind co-executorii testamentului.

Detaliile testamentului lui Matthew Perry au fost dezvăluite, arătând că starul a lăsat mai mult de 1 milion de dolari într-un fond pe care l-a înființat și pe care l-a numit după un personaj al lui Woody Allen, scrie Daily Star.

Regretatul actor, care a murit la vârsta de 54 de ani, și-a creat testamentul în 2009. În document, el și-a exprimat dorința de a lăsa „majoritatea bunurilor sale unui trust”.

Matthew a creat Alvy Singer Living Trust, pe care l-a numit după personajul Annie Hall al lui Woody Allen. Potrivit documentelor judiciare, bunurile personale ale lui Matthew au fost evaluate la „puțin peste 1 milion de dolari”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Lisa Ferguson și Robin Ruzan sunt enumerate ca fiind co-executorii testamentului. Matthew i-a trecut pe tatăl său, John Perry, și pe mama sa, Suzanne Morrison, ca beneficiari ai testamentului său, potrivit documentelor judiciare obținute de Page Six.

Caitlin Morrison, sora vitregă a actorului, și fosta iubită Rachel Dunn ar fi, de asemenea, beneficiare. Când Matthew și-a creat testamentul, a indicat că orice copii pe care îi avea nu vor avea „dreptul explicit” la averea sa.

Potrivit documentelor, Matthew avea proprietăți personale în valoare de 1.030.000 de dolari, „fără a se limita la bijuterii, mobilier și obiecte de mobilier, opere de artă și automobile”.

Matthew a murit în casa sa din Los Angeles, în Pacific Palisades, pe 28 octombrie 2023. Asistentul său l-a descoperit scufundat în cada sa cu hidromasaj și a încercat să îl scoată înainte de a suna la o ambulanță. Din păcate, a fost declarat mort la fața locului.

Citește și