• Glasgow Rangers a învins duminică în deplasare pe Hibernian, scor 1-3 (0-1), în Scotish Premiership, al doilea gol a oaspeţilor fiind marcat de Ianis Hagi, în minutul 55.
  • Pentru român este primul gol după mai bine de un an şi patru luni, după ce a stat departe de teren aproape un an.
  • Imediat după ce a înscris cu un șut plasat cu piciorul stâng, Ianis Hagi a strigat de bucurie, apoi s-a așezat în genunchi.

Ianis Hagi a marcat ultima dată în ianuarie 2022, într-un meci din deplasare, cu Aberdeen. După ce a revenit, în urma intervenţiei chirurgicale la genunchi, românul a fost titularizat de mai multe ori anul acesta sau a intrat din postura de rezervă, dar nu a reuşit până duminica aceasta să marcheze, scrie Mediafax.

Imediat după ce a înscris cu un șut plasat cu piciorul stâng, Ianis Hagi a strigat de bucurie, apoi s-a așezat în genunchi. Ulterior, toți colegii au venit la român pentru a-l felicita, iar internaționalul nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a început să plângă, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Hagi a reuşit golul cu numărul doi al echipei sale, după ce fundaşul dreapta Tavernier, a deschis scorul în minutul 32. În minutul 55 al partidei, el a ajuns în posesia unei mingi respinse şi a marcat cu precizie în colţul de jos al porţii lui Marshall.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Mijlocaşul român a fost înlocuit în minutul 74 cu Lowry, după care colegii săi au mai marcat o dată prin Cantwell, în minutul 86. Gazdele au reuşit golul de onoare în minutele suplimentare de joc. Rangers va ocupa locul secund la finele campionatului, fiind devansată de rivala Celtic, deja matematic campioană.

Citește și: