• Iahtingul a fost mult timp o activitate preferată de cei bogați și faimoși.
  • London Luxury Afloat este un eveniment care prezintă iahturi scumpe.
  • Princess Yachts S62 este una dintre navele care a fost expusă la eveniment.

De la lideri de afaceri de top și membri ai familiei regale, la vedete sportive și celebrități de la Hollywood, iahtingul este de mult timp o distracție preferată a celor bogați și celebri. Iahturile s-au schimbat considerabil de la zilele în care Richard Burton și Elizabeth Taylor, de exemplu, se plimbau pe mare. Fie că este vorba de megayacht-ul de 500 de milioane de dolari al fondatorului Amazon, Jeff Bezos, sau de superyachtul de 300 de milioane de dolari al moștenitoarei Walmart, Nancy Walton Laurie, echipat cu un acvariu, bărcile sunt mai mari și mai aspectuoase ca niciodată.

Insider a vizitat luna trecută London Luxury Afloat la St Katharine Docks pentru a arunca o privire în interiorul iahtului. Princess Yacht S62 avea mai puțin de o lună și un preț de aproximativ 3,7 milioane de dolari.

Iahtul cu o singură punte are un design elegant și minimalist. Dormitorul principal dispune de multe spații de depozitare și de o canapea încorporată. Al doilea dormitor este spațios și are acces direct la o baie, care este împărțită cu un al treilea dormitor. Fiecare dormitor are un televizor, iar băile sunt destul de simple, dar suficient de spațioase.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

James Lane, un reprezentant de vânzări pentru Princess Yachts, a declarat pentru Insider că clientul lor tipic s-a schimbat de-a lungul anilor. Lane a spus că mai multe femei sunt acum interesate să cumpere una dintre navele lor de lux. Lane a spus că S62 este perfect pentru destinații precum insula spaniolă Ibiza deoarece oaspeții pot intra și ieși în timpul petrecerilor.

Citește și: