• Golurile lui Aleksandar Mitrovic și Abdullah Al Hamdan au oferit echipei din Saudi Pro League avantajul timpuriu.
  • Miami a reușit să se impună în meci atunci când fostul atacant al Barcelonei, Luis Suarez, a marcat primul său gol.
  • Meciul părea destinat să se încheie la egalitate, dar Malcolm a marcat cu capul cu două minute înainte de final și a consfințit victoria.

Lionel Messi a marcat, dar a terminat în inferioritate numerică, în timp ce echipa sa, Inter Miami, a pierdut luni primul meci din Cupa sezonului de la Riyadh în fața lui Al Hilal, scor 4-3. Meciul a fost cea mai recentă etapă a turneului de pre-sezon al lui Miami, care se desfășoară în întreaga lume, înainte de începerea sezonului din Major League Soccer, la 21 februarie. Messi va relua ostilitățile cu vechiul său adversar, Cristiano Ronaldo, atunci când Miami va juca joi cu Al Nassr în Arabia Saudită, scrie The National News.

O lovitură de cap în minutul 88 a atacantului brazilian Malcom a rezolvat un amical distractiv la Kingdom Arena, după ce Miami a revenit la 3-3 de la 3-1 la începutul reprizei secunde. Golurile lui Aleksandar Mitrovic și Abdullah Al Hamdan au oferit echipei din Saudi Pro League avantajul timpuriu, dar Miami a reușit să se impună în meci atunci când fostul atacant al Barcelonei, Luis Suarez, a marcat primul său gol de când a semnat cu clubul luna trecută, aplicând o lovitură de departajare la pasa lui Julian Gressel.

Inițial, golul a fost anulat pentru offside, dar o verificare VAR a anulat decizia de offside și golul a fost valabil. Al Hilal și-a refăcut avantajul de două goluri cu un minut înainte de pauză, când Al Hamdan a centrat în careu pentru ca atacantul brazilian Michael să înscrie cu capul după ce portarul lui Miami, Drake Callender, s-a grăbit să iasă de pe linia de pedeapsă.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Miami a reacționat puternic după pauză și a egalat cu două goluri în două minute la scurt timp după reluare.

Messi a făcut 3-2 din penalty în minutul 54, după ce Mohammed Jahfali a fost sancționat aspru pentru că l-a doborât pe David Ruiz în zonă. Al Hilal încă se regrupa după penalty când Miami a egalat. Messi a trimis o pasă lungă în calea lui Ruiz, iar aripa a tăiat din stânga și a scos o lovitură feroce care a dus scorul la 3-3.

Meciul părea destinat să se încheie la egalitate, dar Malcolm a marcat cu capul cu două minute înainte de final și a consfințit victoria. După meciul de joi cu Al Nassr, Miami va juca în Hong Kong și Japonia.

Citește și