​Irina Begu s-a calificat în turul trei la Roland Garros, după ce a învins-o în două seturi pe Linda Noskova, scor 6-4, 6-2

Irina Begu a obținut calificarea în turul trei la Roland Garros. Jucătoarea clasată pe locul 127 în ierarhia WTA a făcut un nou meci bun pe zgura de la Paris și a eliminat-o pe Linda Noskova, ocupanta locului 29 WTA, în urma unui duel ce a durat o oră și 15 minute.

Cele două se mai întâlniseră în anul 2023 la Indian Wells, iar atunci sportiva din Cehia a avut câștig de cauză. Pentru calificarea în turul al treilea, Begu va fi recompensată cu un cec în valoare de €158,000 și 130 de puncte în ierarhia WTA la simplu.

Pentru un loc în optimi va lupta și Ana Bogdan, cea care a trecut în turul secund de favorita numărul 20, Anastasia Pavlyuchenkova, scor 6-4, 6-4, după o oră și 40 de minute de joc. În urma acestui rezultat, Ana Bogdan a ajuns pentru a doua oară în carieră în turul 3 la Roland Garros, egalându-și cel mai bun rezultat în cadrul turneelor de Grand Slam. Singura dată când a mai reușit asta la Paris a fost în 2021. Ea a mai jucat în turul 3 și la Australian Open 2018 și Wimbledon 2023.

Citește și

Exit mobile version