• Novak Djokovic a căzut la pământ ținându-se de cap după ce o sticlă l-a lovit din tribune.
  • El a primit îngrijiri medicale și a părăsit deja Foro Italico pentru a se întoarce la hotelul său. Starea sa nu este un motiv de îngrijorare.”
  • El urmează să revină pe teren duminică pentru a juca împotriva chilianului Alejandro Tabilo în turul 32.

Tenismanul Novak Djokovic a fost lovit în cap de o sticlă de apă după ce a câștigat un meci la Italian Open, scrie SkyNews.

Starul sârb a căzut la pământ ținându-se de cap după ce o sticlă l-a lovit din tribune. Organizatorii turneului au declarat că obiectul – despre care se crede că este o sticlă de apă de tip aluminiu – a căzut din geanta unui spectator în timp ce asul tenisului încerca să semneze autografe.

Jucătorul în vârstă de 36 de ani – de 24 de ori campion de Grand Slam – a rămas la pământ pentru o vreme înainte de a fi ajutat de un agent de securitate să ajungă la vestiare. Potrivit organizatorilor turneului, el a fost consultat de medici și nu a participat la conferința de presă obișnuită de după meci.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Cu toate acestea, Djokovic a declarat într-o postare pe platforma de socializare X că este „bine” și că se odihnește la hotel „cu o pungă de gheață”. „Vă mulțumesc pentru mesajele de îngrijorare”, a scris el. „A fost un accident și sunt bine și mă odihnesc la hotel cu o pungă de gheață. Ne vedem cu toții duminică”.

Într-o declarație, organizatorii au spus: „În timp ce părăsea terenul central după meciul său, Novak Djokovic a fost lovit în cap de o sticlă de apă în timp ce semna autografe. El a primit îngrijiri medicale și a părăsit deja Foro Italico pentru a se întoarce la hotelul său. Starea sa nu este un motiv de îngrijorare.”

Djokovic a avut puțin sânge la cap, dar nu a avut nevoie de copci, a declarat purtătorul de cuvânt al Federației italiene de tenis, Alessandro Catapano. „Încercăm să ne dăm seama cine a fost și să înțelegem dinamica”, a spus el. „Poliția a venit și a cerut informații, dar persoana care a făcut-o plecase deja”.

Incidentul a avut loc la scurt timp după ce Djokovic a câștigat cu 6-3, 6-1 în fața francezului Corentin Moutet, venit din calificări, în meciul de deschidere al Italian Open, primul său meci după aproape o lună de pauză.

El urmează să revină pe teren duminică pentru a juca împotriva chilianului Alejandro Tabilo în turul 32.

Citește și